Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şahinkaya Ortaokulu

Telefon : 04242882257
Belgegeçer : 04242882257
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sahinkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞAHİNKAYA KÖYÜ ŞAHİNKAYA MEVKİİ ŞAHİNKAYA KÜME EVLERİ NO: 91 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / ELAZIĞ
VİZYON : Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve lâik, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık,kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, yaratıcı ve üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
BAŞARILAR : Okulumuz genç ve başarılı eğitimci kadrosu ile her sene LGS sınavlarında büyük başarılar elde etmektedir. Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesine öğrencilerimiz girme hakkı kazanmaktadır. Ayrıca okulumuz öğrencileri Atletizm ve diğer spor dallarında da gerek ilde gerekse bölgede çeşitli başarılar elde etmektedirler.

Öğretmen :13
Öğrenci :96
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1229
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30-14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Her saat başı il merkezinden minibüs kalmaktadır.
Yerleşim Yeri : Elazığ-Merkez Şahinkaya köyü.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 7 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :